ienluftballong.blogg.se

Jag är så mycket bättre i fantasin

Life is fragile

Publicerad 2014-04-25 06:22:15 i Allmänt,

Ja har inte orkat, ja har inte orkat skriva något. Ja har inte orkat läsa någon blogg, eller vara inne på internet över huvud taget. Ja har varit så trött, så trött att ja precis orkat gå till skolan och inte somna på föreläsningarna.

Ja tror att mycket beror på mitt minimala intag av mat den senaste tiden. Så nu idag har ja ätit en portion gröt med massa gott på, i skolan ska ja äta något och sen ikväll ska ja försöka äta någon varm mat. Nu får det vara stopp på dessa dumheter att inte äta ordentligt. Inte för att detta egentligen är ordentligt men det är bättre än typ inget.

Sen ska ja försöka lägga mig i tid i natt, eftersom ja vaknar så tidigt, tre, så får ja några extra timmar om ja går och lägger mig runt tio i alla fall. Jaja nu ska ja göra mig klar och traska iväg till skolan.

Och alla ni underbara människor som kommenterar och bryr er ja är förhoppningsvis snart tillbaka…

 
 
 
 
 
 
 

Talking make sense

Publicerad 2014-04-22 20:07:56 i Allmänt,

Hade samtal med min fina samtalskontakt idag, hon har varit bortrest en tid så det var verkligen behövligt. Hon är så bra, får mig verkligen att tänka till. Vi pratade om att bryta ihop, hur ja önskar att ja bara kunde få känna något, något annat än ångest. Att ja så gärna vill bara gråta, gråta och sen känna hur allt blivit lite lättare efter, eller det behöver inte kännas bättre, bara ja kan få gråta. Saken är den att ja inte tillåter mig bryta ihop, jag är så rädd för att inte kunna hantera det, att ja antingen inte ska kunna sluta eller att ja ska bryta ihop för minsta grej sen.

Ja vet hur det blir när ja bryter ihop, då händer det alltid något hemskt, ja vet att det logiskt inte borde göra det, men det har ju hänt innan så därför är ja livrädd för att det ska hända igen. Tänk va hemska minnen kan förstöra och att de kan förstöra under en så lång tid.

Maten har också gått skit under perioden hon har varit bortrest, ja har slarvat med mina ND och slarvat med att äta i stort. Fick mig en liten funderare när hon sa att ja måste börja välja om ja verkligen vill bli frisk eller inte. För det vill ja, men ja är så rädd för att ja ska hata mig själv ännu mer om ja går upp massa i vikt. Samtidigt vet ja att ja inte kan ligga på denna vikt, min kropp kommer inte orka det i all evinnerlighet och vill ja må bra så måste ja våga gå upp. Annars kan ja kanske inte förvänta mig att må bra heller.

Ja hon fick mig att tänka till i alla fall…

 

Long day

Publicerad 2014-04-22 06:41:24 i Allmänt,

Morgonstund har guld i mun. Ja så försöker ja tänka varje morgon när ja vaknar, saken är den att ja sover så dåligt. Ja somnar runt tolv och sen vaknar ja vid tre halv fyra, trött men ingen möjlighet att somna om. Vissa dagar går det bra att hålla sig vaken medan andra dagar så går ja som i en dimma. Det dumma med att vara trött det är att de destruktiva tankarna blir värre. Ja får svårare att  hålla undan de dem och svårare att inte agera efter dem. Men det gäller väl bara att kämpa vidare och försöka.

Igår hade jag så mycket saker för mig, ja satt och solade med en vän, fixade i lägenheten och var ute och red en kompis häst. Var inte hemma fören åtta och då var ja helt slut, hade ju varit vaken sen fem så ja hamnade direkt i sängen för att läsa lite. Maten igår gick både bra och dåligt, åt frukost, fick ångest och spydde upp den. Kändes så hemskt efter för ja vill ju verkligen bli fri. Men till lunch så åt ja sallad med haloumi och det lyckades ja behålla YAY!!

 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela