ienluftballong.blogg.se

Jag är så mycket bättre i fantasin

Leendet

Publicerad 2014-12-29 18:26:44 i Allmänt,

Dagen har pendlat medllan panik och leenden, ja har brytit ihop totalt och ja har dansat som en galning på rummet. Ambivalent till tusen... Men när ja har mått bra har ja kunnat le ja har sett något som kan var possitivt i all skit som just nu känts som om den äter upp mig. Ja hade samtal idag och ja de anser väl inte att ja får åka hem till min egen lägenhet utan ja måste åka till mina förädrar. Ja vill inte ens vara borta länge bara över helgen som kommer, så ja får träffa mina underbara vänner. 
 
Visst ja tror och vet att ätstörningen blir starkare när ja åker härifrån men ja måste ju börja öva nu om ja ska bli frisk innan v 6. Ahhh paniken så fort ja tänker på det, både för att ja inget hellre vill än att börja plugga igen men oxå paniken över att ja kommer falla tillbaka så snabbt igen. Eller det är så det känns just nu... Så till imorgon ska ja försöka argumentera för att åka hem över helgen. Så skönt att min behandlare är hemma från sin semester för ja har saknat henne, hon är grym. Funderar även på att ringa min samtalskontakt hemma och höra va hon tycker om att ja vill börja plugga så snart, för henne litar ja verkligen på...

CSN, kyla och annat som skaver

Publicerad 2014-12-29 09:06:50 i Allmänt,

Måste se tillatt ringa csm idag, de har betalat ut pengar för januari månad och ja ska inte vara sjukskriven då. Alltså måste ja betala tillbaka dessa pengar vilket gör allt jättejobbigt. Fattar inte varfö inget vill fungera så som ja vill. 
 
Va händer annars? Jo ja ligger på mitt rum och läser, tittar ut och inser att det är jättekallt just nu, ingen som hellst lust att ge mig ut på en promenad. Men idag är det iaf vardag så det blir ett litet samtal och imorgon kommer min riktig samtalskontakt tillbaka. Så skönt, inte så att ja inte gillat hon ja har nu, hon är grym, men ja känner att ja vill ha tillbaka min riktiga så ja kan få vräka ur mig precis allt ja vill och ändå vara säkerpå att hon inte kommer dömma eller sätta någon egen stämpel på mig. 
 
Förövrigt så är ja helt slut av alla anspänning som den här julen har burit med sig, ja har verkligen försökt att hålla min matplanering någorlunda men det har kommit så mycket saker i vägen som har gjort det extra svårt. Sjuk pappa, ny opererad mamma hund som vill promenera mycket och vänner som vill ses på stan. Alltså har det blivit många promenader, väldigt många mer än vad som ja egentligen hade behövt gå. 
 
 

Jul i alla våra hus

Publicerad 2014-12-26 17:19:03 i Allmänt,

Då var julen äntligen över, tänk att ja har fasat över julen i 15år, det är helt otroligt. Men denna julen fungerade ändå okej, visst finns tankarna på hur onyttig och äcklig ja är hela tiden men det har ändå varit okej. Tycker det är so svårt att veta vad som är en normal portion och vad som inte är det. Men skam den som ger sig. 
 
Sen har det nog blivit lite för många promenader för att de ska vara glada här i Varberg men det är det enda som kan lätta lite på min ångest. Vissa måtider har försvunnit vilket har skapat kaos i mitt huvud, ja vill ju att det ska fungera men ja tänker inte äta själv flera gånger om dagen, då kommer min familja att tycka att ja är jätte onyttig. 
 
Åh dessa jular får mig bara ur balans, känns som att ja bara vill lägga mig ner och dö, det har verkligen varit en intensiv jul där mycket som ja inte kan hantera har inträffat, Men det bästa ja kan göra är nog att bara fortsätta följa capios schema nu när ja är tillbaka, för även om det inte fungerar hos mina föräldrar eller hemma de tär mitt andra stora problem... 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela