ienluftballong.blogg.se

Jag är så mycket bättre i fantasin

FREE TL

Publicerad 2014-09-30 21:18:31 i Allmänt,

Ligger i sängen och tittar på tv, någon dansk tv serie som är helt okej. Lär väl somna snart då ja redan fått mina mediciner, både lite tråkigt och skönt att somna så tidigt. 
 
Ja har fått en stalker på avd, en kille som är bipolär och just nu väldigt manisk. Han följer mig, säger hur söt jag är och frågar om ja tycker om honom. Vilket ja verkligen inte gör då han är både irriterande och elak mot personalen.
 
 
Ja har bestämt mig ja ska bl frisk på riktigt, ja sla försöka må bra, örsökar bara att det inte gjorde så ont, både fhskskt och psykiskt...

Citaten

Publicerad 2014-09-30 13:19:30 i Allmänt,

Så klokt men så svårt...
 
 
Ibland är det skönt att bara sitta och läsa bra citat och försöka få dem att fastna i huvudet...

Snurrande tankar

Publicerad 2014-09-30 12:47:10 i Allmänt,

Ja kastas hit och dit i mina tankar, vet inte riktigt vad som är ut och vad som är in. Hur ska ja göra, vad ska ja välja är det bättre än mitt andra val, ska ja skita i allt?
 
Ja var hos min samtalskontakt och vi pratade om hur ja ska göra framåt i tiden, ska ja söka till ett behandlingshem som verkar bra. Eller ska ja stanna kvar på avdelningen ett tag till och sen gå hem och försöka få ordning på allt hemma. Saken är bara den att här går det inte så bra just nu, ja vill ju inte veta min vikt så ja kollar aldrig när ja vägs. Men tydligen så hade ja lyckats gå ner i vikt, vilket är konstigt då ja verkligen inte gör något här som borde få mig att gå ner i vikt. 
 
Så tänker ja och läser på om behandlingshemmet och känner redan innan en rädsla för hur det ska vara. Kommer ja att känna mig instängd, kommer ja att få massa ångest kring allt och inget och mina vänner kommer ja ju inte kunna träffa, inte i den mån som ja vill iaf. 
 
Snälla tankar bara stanna på något alternativ.....
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela