ienluftballong.blogg.se

Jag är så mycket bättre i fantasin

Så har man gjort stan osäker

Publicerad 2015-02-21 17:53:54 i Allmänt,

Ja har gått omkring på stan med en vän typ hela dagen. Vi träffades vis elva och hon åkte hem vid sexton, så roligt. Ja har shoppat för allt för mycket pengar pengar ja inte har men men ja öpte verkligen bara saker ja behövde, som ett par nya skor, en öronsnäcka som ja kan prata i telefon i. Men främst så var det så fint att träffa min kompis, hon är verkligen fantastisk. 
 
Maten har väl å andra sidan inte gått så himla bra, har ätit en yoghurt och druckit en massa kaffe... Men nu när ja väl kommit hem ska ja ta och äta en paj som man bara värmer i mikron, det blir bra!

Kommentarer

Postat av: TicTacToe

Publicerad 2015-02-22 10:24:41

Det är bra att du umgås med vänner. Oftast kan man få energipåfyllning som gör att man orkar ta tag i saker på ett annat sätt.

Hoppas att du åt maten. Om du inte kan använda spis och ugn så finns det ju faktiskt en hel del mat som man kan laga i micro så behöver inte bara bli färdiglagad mat som du kan göra i micro. T.ex. om du har en vattenkokare så kan du ju göra couscous och många vegetariska proteinmåltider är ju bara att värma på i micron. Har själv bott på ett ställe där jag inte hade någon spis och ugn, utan bara en micro så det går :P

Svar: Åh ja vet att det finns massa mat som man kan ha i mikron, ja har flera hemma, men ja tar mig inte för att värma dem. Men nu ska ja börja äta av det ja har hemma, ja ska få ordning på detta nu, ja ska börja äta normalt igen, det är för plågsamt att sv'öta sig själv.
Ja ja fick verkligen en tankeställare hemma os min vän, hon har sett mig när det varit värst värst nu när ja viktmässigt mår bäst och hon tycket inte att det är ngn skillnad så det känns ju helt fantastiskt, ja ser inte ut som den stabbiga tjockisen som ja tycker,

Hur känns det att inte gå till psykologen och prata? För visst var det slut nu? Kan du hålla i detta själv tror du?

Kramar
ienluftballong.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela