ienluftballong.blogg.se

Jag är så mycket bättre i fantasin

Mat mat mat

Publicerad 2014-10-29 15:30:19 i Allmänt,

Mat i stora lass är vad som gäller här, man kunde tycka att det var mycket på avdelningen men det är inget mot vad det är här. Tre smörgåsar, ett glas proviva, ett med katrinplommonjos och ett stort glas med oboy, å det var bara frukost. Lunchen är oxå gigantiskt, här är inga 2dl ris utan snarare 3,5dl plus det som är till som också är tillräckligt att man bara ska kunna bli mätt på det. Sen har vi fika vid 14 och då är det tex, två smörgåsar, jordgubbskräm med mjölk eller något liknande. Middagen är lika stor och självklart är det knäckemacka till båda måltiderna om man är vegetarian. Sen är det em fika, för att sen avsluta med en gigantiskt skål med sötad yoghurt med havrefras. 
 
Kan meddela att ja kommer se ut som en valross innom en månad här endast på att äta maten. Här krävs inga tre ND  per dag som de ska lägga till sedan. 
 
I övrigt så har ja inte gjort så mycket, mest legat och läst och stickat, rolig figur man är. Självklart övat min vighet och snart är ja nere i spagat....

Kommentarer

Postat av: Ida

Publicerad 2014-10-29 22:09:42

Det är väl normala mängder mat? Deras matschema är som andra behandlingshems. Känns såklart jättemycket när man ätit för lite en period. Du är grym som kämpar på så bra. Nu jävlar ska du bli frisk <3

Svar: Tack gumman, ja ja ska verkligen försöka att bli frisk denna gången. Nu har ja varit i något gränsland på avdelningen som tydligen inte varit korrekt. Märker hur mycket mer mat det är nu och hur lite man egentligen äter på en avdelning där de ska ha ätstörningspatienter. KRAM <3
ienluftballong.blogg.se

Postat av: TicTacToe

Publicerad 2014-10-29 22:14:14

Ska bli intressant att följa din resa mot att bli friskare! :)

Hur känns det annars att vara där? Lärt känna någon? Träffat Maja?

Hur går det med tuggummiavänjningen? Du kämpar verkligen på! <3
kram

Postat av: Anonym

Publicerad 2014-10-30 16:42:55

Jag vet lite hur du känner just nu. Har också varit i Capio i Varberg. Det är tufft i början men man vänjer sig vartefter. Stora kämparkramar.

Postat av: sändrish

Publicerad 2014-10-31 01:59:41

Jaaadu,Stinish.. Vilken konstig värld vi vant oss vid att leva i. En värld där "våra" normala portioner egentligen är portioner för teskedsgumman..

Jag förstår att det är en mkt omvälvande tid för dig nu och mycket för kroppen att jobba med likväl som huvudet. Men det kan ju bara bli bättre efter den period du befinner dig i nu.

Försök tänka positivt; all den här maten förbättrar min förbränning vilket kommer innebära att när kroppen återhämtat sig så kommer den även att stabiliseras viktmässigt också. Så tänker jag i alla fall.. :)

Dagvården har flyttat ur huset på arosvägen btw! För lite verksamhet enligt Anki. Nu är dv där den en gång började: på ingång 22. (Ja, jag var med där också för typ 10 år sen när det först begav sig)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela