ienluftballong.blogg.se

Jag är så mycket bättre i fantasin

Svea

Publicerad 2015-01-02 09:24:23 i Allmänt,

Idag är det storm ute, eller det ska bli storm lite längre fram på dagen, vilket gör mig lite nervösför ja vill verkligen åka hem idag och vara borta över helgen. Och med denna jäkla storm i antågande så vet ja inte hur det ska gå att ta sig med tåg hem. Men ja orkar inte med att sitta här innen ytterligare en helg och ja vill verkligen städa i ordning och slänga alla jävla barnkläder som ja har hemma. Ja känner att ja måste göra detta för ja känner img inte bekväm i nogra av mina kläder just nu. Ja tror dock att ja kommer skänka bort vissa kläder och bara slänga det som verkligen är utslitet. 
 
Annars så sitter ja och pluggar som en liten dåre, ja ska fasen klara den tentan som ja har nu om ett tag. Ja orar inte ha pluggat så mycket som ja har gjort för att sedan inte komma ihåg någonting när ja väl satt mig i skrivsalen. 
 
Förövrigt så måste ja snart ge mig ut i blåsten för att kolla när ja har samtalstid för ja måste ju kunna planera lite om ja får åka hem eller inte. Tänk vilken makt behandlarna har i sina händer egentligen, anser dem att man ska få åka hem eller inte. Tänk att ha den "makten" öven någon annans liv. Nu har ja ju världens bästa behandlare och oavsett vad hen säger så kommer ja fortsätta tycka om hen. 
 
För visst vet ja att ja inte kommer klara allt hemma, visst vet ja att ja inte kommer fixa att äta så som ja ska och ja ja blir rädd att ja ska fastna i ångesten och göra något destruktivt. Men samtidigt måste ja ju hem nu för att sedan veta vad ja behöver jobba på...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela