ienluftballong.blogg.se

Jag är så mycket bättre i fantasin

Möten

Publicerad 2015-04-16 22:01:22 i Allmänt,

I onsdags så åkte ja hemmåt igen för att ha några samtal samt att träffa en vän. Ja träffade först psykologen som har hand om matgruppen ja har börjat gå i, första gången var i tisdags men ja va med första gången idag. Han verkade jättebra och de verkar ha fått ett bra upplägg på gruppen och hur träffarna går till. Man går till en restaurang som ligge mittemot mottagningen och äter där två luncher i veckan, på torsdagarna har man sedan träff efter där han går igenom något ämne och har sen samtal kring detta ämne. Idag var det om hur man i ett KBT tänk ser på en ätstörning. Det som är bra med gruppen är oxå att man inte är tvingad att äta upp all mat, vilket det alltid varit på alla andra behandlingar ja gått i. Det känns skönt eftersom ja mat ska ju va något man mår bra av inte är tvingad till att äta. Ja fick i alla fall en god pasta med champinjoner, den var verkligen jättegod. 
 
I onsdags så träffade ja även min sjuksköterska, det var jätteskönt för ja hon hade läst min journal från sjukhuset och kunde svara på vissa frågor ja hade. Sen pratade vi om min rädsla för att något sånt här skulle hända igen, för även om ja inte tror det just nu så vet ja ju aldrig riktigt säkert om ja kommer göra något dumt igen. Så ja har tid till min läkare i nästa vecka för att disskutera medicinering så att det kan bli så bra som möjligt. Sen pratade vi om att ja kanske ska börja med boendestöd igen, för att i alla fall ha någon att gå och handla med.
 
På onsdag em om en kompis hem till mig och vi hyrde film och köpte med oss indisk mat hem, så ja känner mig ganska nöjd (ångestladdad) med hur ja ätit dessa två dagar. Nu är ja tillbaka hos mina föräldrar och har precis klämt i mig massa tacos. Nästa vecka blir det hemmåt måndag till torsdag, eller ja kanske åker lite mellan men ja kommer nog främst vara hemma dessa dagar...

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela