ienluftballong.blogg.se

Jag är så mycket bättre i fantasin

Sticka sticka liten halsduk

Publicerad 2014-12-20 15:43:29 i Allmänt,

Ja har maniskt fastnat i att sticka, just nu har ja två halsdukar på g samtidigt. Vet inte vad ja ska göra med dem då ja redan har stickat tre stycken innan. Tänkte ge bort någon i julklapp men den ena ja håller på med nu vill ja ha själv och den andra är jätte ful. 
 
Annars så har det varit en jobbig period, ja har mått dåligt och varit less på allt och sen fick ja reda på att en kompis pojkvän hade tagit livet av sig. Så ja har brytit ihop X antal gånger denna veckan. Men nästa vecka är det jul så nu är det dags att ta tag i måendet och göra sig redo för en jul med allt vad det innebär. Som tur är ska ja bara vara hemma tisdag till fredag, eller det var den tiden ja fick vara hemma. Själv hade ja velat vara hemma längre så ja kunde komma hem till min lägenhet lite oxå och inte bara vara hos föräldrarna, men ja får försöka komma hem lite igen till nyår. 
 
Annars händer inte så mycket, ja var och hälsade på två vännet här i Varberg och passade på att få rida lite, vilket var så ofantligt roligt. Det gjorde hela min gårdag så mycket bättre och ja känner mig ganska okej idag också. Trotts att det började spö regna när ja var ute på min lilla promenad. Nä nu måste ja forstätta sticka om ja ska bli klar med dessa halsdukarna i år...

Kommentarer

Postat av: Ida

Publicerad 2014-12-21 13:48:02

Kul att höra från dig! :)

Du skulle kunna sticka raggsockor till mig ;) Skicka på posten, jag betalar frakten :)

Hoppas du kan njuta av julen så gott du kan <3

Har tänkt på varberg mycket. Tror du man kan bli helt frisk där? Jobbar dom med annat än själva ätstörningen? Tex borderline?

Kram kram

Svar: Focus ligger på ätstörningen och det är nog det som prioriteras, men man har ju tre samtal i veckan så det finns ju utrymme att få hjälp med annat oxå. Och ja ja tror att man kan bli helt frisk här, det ser ja på dem som kommit lägre och hör från många andra så det litar ja på. Sen är det en jobbig behandling och det är väldigt intensivt men ja tror att har man bestämt sig för att bli frisk och kommer hit med den attityden så tror ja att man kan komma hur långt som helst!!!
Kram
ienluftballong.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela