ienluftballong.blogg.se

Jag är så mycket bättre i fantasin

Stressen

Publicerad 2014-05-31 20:03:11 i Allmänt,

Längesedan ja skrev nu, verkligen väldigt längesen. Men ja har behövt en paus men nu kanske ja kommer orka och vilja skriva av mig igen. Ja skriver för att få en ventil, om ja skrivit ner mina tankar så är det lättere att släppa taget om dem sen. Just nu är ja så sressad, stressad över att börja må bra igen, stressad över ev inläggning och stressad för att ja inte vet hur det har gått med allt i skolan. Ja vet ju att ja är väldigt stressad i kroppen för ja har en puls kring 100 vilket är högt och konstigt med tankte på hur mycket ja tränar.
 
Annars så har livet rullat på med samtal en eller två dagar i veckan med min fina samtalskontakt. Ja är hos sjukgymnasten en dag i veckan och träffar läkaren en gång i månaden. Tyvärr så har vikten sjunkit ännu mer så nu puschar de för att ja ska lägga in mig frivilligt innan det gått för långt och ja inte har något val längre, men ja vet inte om ja fixar att ligga inne en sommar till. Så ja försöker kämpa vidare ändå...
 
You only live once, make the best of it.

Kommentarer

Postat av: Maja

Publicerad 2014-06-02 18:19:48

Bra att du försöker kämpa på & förhoppningsvis kommer snart kraften att vända den nedåtgående trenden med vikten.
Massa styrkekramar! <3

Svar: Men gulle dig! Hoppas verkligen att det blir så som du säger, att kraften ska vända att ja ska orka gå emot alla dessa tankar.
Säger det samma till dig. Ja tror på dig ja tror du kommer fixa detta ja tror att du vill tillräckligt mycket för att ta dig ur denna skit och lära dig att älska din kropp och allt fantastiskt som den tar med dig på!
Stor kram
<3
ienluftballong.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela