ienluftballong.blogg.se

Jag är så mycket bättre i fantasin

Soppa

Publicerad 2014-11-06 16:20:19 i Allmänt,

Idag har ja varit med på "Gruppen" första gången, det är en KBT grupp med alla patienter som två av behandlarna har tillsammans. Där jobbar man kring olika ämnen och så får man en liten hemläxa att göra till nästa gång. Det var väldigt intressant och tror att man kan få ut mycket ur det om man jobbar med det lite fram till nästa gång. 
 
Sen var det dags för soppa och de dagar det är soppa är det också efträtt och igad var det kladdkaka med grädde... Ja fick nästan panik av att se detta. För det första hatar ja grädde har alltid gjort och kommer alltid att göra, sen är kladdkaka något som är väldigt laddat för mig. Vet inte precis varför just kladkaka är så himla laddat men av någon anledning så är det det. Alltså fick ja halvt gråtandes ta mig igenom efträtten och grädden svaldes ner med vatten.
 
Imorgon är det samtal som står på schemat så ja ska skriva lite på en uppgift som ja fick av henne förra gången. Annars händer inte så mycket, mer än att vi gjorde julkort och tändsticksaskar igår, det var roligt att få lite julkänsla här i regnet och blåsten. Imorgon ska de andra iväg på "ärende tur" men ja som inte vart här så länge får snällt stanna kvar här. Tror de skulle till någon julaffär och det är ja faktiskt ganska glad att ja missar, det blir för mycket tomtar och julsaker och detta var tydligen på en väldigt liten yta så det känns verkligen inte som att ja missar något roligt. 

Kommentarer

Postat av: Linn

Publicerad 2014-11-08 11:46:14

Gruppen verkar hur bra som helst! Har hört om torsdagar där med soppa och efterrätt; låter jätte svårt men en bra idé ändå - någon gång måste man ju lära sig äta sådant och en gång i veckan låter lagom.
Jag väntar fortfarande på att ledningen på sjukhuset här ska fatta beslut om remiss till mig, dvs om landstinget kan tänka sig betala...

Svar: Hoppas verkligen att remissen går igenom, tror de brukar vara ganska frikostiga när det gäller detta iaf att man får några månader. Ja håller tummarna för dig!!
ienluftballong.blogg.se

Postat av: Linn

Publicerad 2014-11-11 18:34:07

Tack :) Jag blir frustrerad att det tar så lång tid för dem att fatta ett beslut, vad väntar de på egentligen?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela