ienluftballong.blogg.se

Jag är så mycket bättre i fantasin

Stressen

Publicerad 2014-11-19 07:16:56 i Allmänt,

Jäklar va stressig gårdagen var, ja skulle ha taktil massage från 10.15 till 11 men så råkade ja fastna nere med en i personalen så ja kom typ två minuter försenat och eftersom det ar prick trekvart så skulle ja inte hinna bli kvar i tid. Precis innan ja skulle gå upp kom de nämligen och sa att ja skulle till sjukgymnasten vid 11 och hon är i andra huset så det tar några minuter att ta sig dit. Men ja han precis i tid till henne, både hon men främst den taktila gjorde att ja kännde mig väldigt avspännd. 
 
Så till det roliga med gårdagen, ja han ju aldrig duscha fören det var efter frukten och efter miljöombytet. Så ja tänkte ta mig en dusch och få bort all olja från massagen då. Så när ja kom upp till mitt rum så visar det sig att det är stopp i alla avlopp. ingen toalett fungerar. Men smart som ja är så tänkte ja att ja kan nog duscha i alla fall. Men det var ett dummt drag, allt vatten åkte ut över golvet och sen var det badkar på min toalett. Detta kanske inte verkar så roligt men när ja och en annan skulle göra rent, alltså ja har inte skrattat så mycket sen ja kom hit. Det var vatten överallt och vi viste varken ut eller in. Men skam den som ger sig tillslut var mitt badrum skinande rent och efter att den största savloppsbilen ja sett drgagit ur allt slam så fungerade ju allt som vanligt igen.
 
Tänk va man kan bli stressade och ha roligt över så små saker, men det händer ju inte så mycket alls annars... Just, rörmockare är inte snygga

Kommentarer

Postat av: sändrish

Publicerad 2014-11-19 16:39:27

Haha.. Kan tänka mej att det var stopp i rören på Capio.. Never trust a eating disorder ;)

Det var bara skumpan som fattades så hade ni kunnat ha pool party i ditt rum, stina!! Fast det är klart.. Det hade fattats en partybrud och en The ark-konsert! ;)Fyfaaan, mina tår alltså..

För att vara så isolerad som du är så verkar det ju ändå vara full rulle där nere. Makalöst att du hamnar under sådan tidspress. Får du ansöka om semester ;)?

Svar: Asså den där jäkla konserten, fy faan, sen att några tår råkade illa ut det är ju bara en liten skit i rymden.
Ja asså du skulle bara veta ja och min tidspessimism, går ju inte ihop med att bara ha 10min mellan olika saker, måste ju minst ha 20min så ja hinner andas och sen var på näsa stället 10 min innan så ja inte missar något ;)

Fana Sändrish kom å hälsa på mig snart, du lär ju iofs inte känna igen mig men va gör det, kan skicka ett kort innan. Tänk dig en sumobrottare så är du i närheten ;)
ienluftballong.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela