ienluftballong.blogg.se

Jag är så mycket bättre i fantasin

Dessa dagar vi kallar livet

Publicerad 2014-10-31 15:57:41 i Allmänt,

Nu har ja varit här på Capio sedan i tisdags, ja har ätit allt som satts framför mig, även en jäkla kanelbulle som var dagens fika. Jössenamn ja trodde ja skulle gå under. Har inte ätit socker på allt för många år och att då få en stor kanelbulle framför sig det gjorde mig halvt panikslagen, mesig jag vet....
 
Hur har det annars varit? ja ja har pratat lite med de andra patienterna inte så jätte mycket då ja hellre väljer att hantera min ångest under mitt bolltäcke. Där kan ja ligga och ha ont i magen och efter ett ta så släpper det och ja kan göra något vettigt typ, sticka eller något liknande. 
 
Idag ska vi ha "pärlgrej"(vore något för dig Sandra) vi ska pärla fuck cancer armband. En i parsonalen som fixat att vi skulle göra det, så nu är det bara att pärla, även om ja hellre hade velat kolla på dressyren på tv. 
 
Annars så är det helg nu och inget speciellt på schemat. Nästa vecka får ja börja vara med på gruppaktiviteter, så som mindefulness och basal kroppskännedom. Båda känner ja väl igen från DV där vi hade båda dessa grejer, även "gruppen" får ja vara med i, tror man disskuterar med varandra kring något förbestämt ämne. Ja antar att om min mage inte exploderat innan detta så kommer ja väl få veta allt eftersom vad det är mer exakt...

Kommentarer

Postat av: sändrish

Publicerad 2014-10-31 16:27:32

Pärla is the shit!! Och du gillar väl att sortera osv ☺

Heja mindfulness och basal kroppskännedom.... öhm.... "könet. Kan du känna könet?"

Svar: Hahaha han vi hade idag var nära på att säga något liknande men han gjorde det inte. Vilket var tur för då hade ja börjat skratta!!!
Hur går det för dig egentligen, va pysslar du med på dagarna? Och äter du något annat än de där chokladkakorna som du lägger upp på fb?!?!?

KRAM
ienluftballong.blogg.se

Postat av: Ida

Publicerad 2014-10-31 19:48:16

Grymt bra jobbat! En bulle är egentligen väldigt likt en smörgås fast smöret är inbakat istället för ovanpå :) Vet många som fikar sött VARJE dag utan viktuppgång så är inte så farligt som man tror. Du klarar mer än du tror <3
Träffat Maja? Har du nån bra kontaktperson? Äter du med dom andra eller ensam med en behandlare?

Stor varm kram <3

Svar: Jo en bulle är väl egentligen inget att vara rädd för men ändå så känner ja en enorm rädsla och ångest inför den. Ja ja har träffar Maja hon är helt underbar, en riktig glädjespridare. Ja äter tillsammans med de andra och har fått en jätte bra kontaktperson, känns som att ja kan komma en bra bit med hennes hjälp.
ienluftballong.blogg.se

Postat av: TicTacToe

Publicerad 2014-11-01 22:32:39

Hoppas att gruppaktiviteterna blir givande för dig :) Du kämpar på bra! <3 kram

Svar: Tack gumman, dina kommentarer gör mig alltid lika glad!!
ienluftballong.blogg.se

Postat av: Ida

Publicerad 2014-11-03 16:18:17

Åh va skönt att höra att du fått en bra kontaktperson <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela